Hoppa till sidans innehåll

Skidlyftet - nu är filmen här!

16 FEB 2017 09:09
Här ser ni klubbens redovisning av Skidlyftet - de pengar vi fått av Svenska Skidförbundet och McDonalds för att skapa "en mobil skidlekplats". En härlig film som visar vår barn- och ungdomsverksamhet.
  • Uppdaterad: 16 FEB 2017 13:03

26 januari samlades klubbens alla barn, ungdomar och dess tränare på vår vinterarena - Täby Konstsnöspår. Alla kom i klubbkläder för nu skulle de bli filmade. Förväntningar och spänning låg i luften och frågorna var många; "kommer jag synas i TV", "Jag har inga klubbkläder, får jag ändå vara med i filmen?", "kommer jag synas på McDonalds?".

Tränarna kom långt innan barnen till skicrossbanan för att förebereda träningen och möta filmteamet. Filmteamet var redan på plats. Tränarna hade gjort ett filmmanus på träningen och nu skulle banan sättas upp. 

Efter ett tag började barnen anlända. När alla barn var där säger filmarna "Oj vad många barn det är, det hade vi ingen aning om". När alla barn kommit inleddes träningen med ett gemensam "gruppbild", vilket ni ser i slutet på filmen. Därefter delades träningen som vanligt in i våra grupper och filmteamet "smög" runt och filmade gruppernas olika moment. I 2 timmar filmades det. Filmteamet var mycket nöjda då de fått mycket material att skapa film utifrån - en film som blev runt 2 min samt en på 30 sekunder (för sociala medier).

När alla barnen gått för kvällen var det min tur att bli intervjuad. Jag sa till Paige "gå till bilen, jag kommer om 15 min". Efter drygt 1 h var vi klara! Man är ju inte direkt van att fomulera sig "smart" på frågor som inte var förberedda. Som tur var hade hon fått skjuts hem - tack för det!

Så var kommer filmen att visas? 
McDonalds kommer visa den på skärmar på restaurangerna + McDonalds hemsida samt i deras sociala medier Instagram och Facebook.

Skidförbunden XC har ett nyhetsbrev som de skickar ut till sina
prenumeranter ca 2000, där McDonald´s kommer att vara med som huvudsponsor i mars månad. Då kommer det att vara med en länk till filmen.

Vidare kommer Stockholms Skidförbunds FB sida också ha länk till filmen, så SIK får fler besökare till vår hemsida. Vi lägger upp filmen, förutom här, även på i vår FB grupp och skickar den till dem som jobbar i Sundbybergs kommun.

Jag vill tacka alla tränarna, barn, ungdomar och föräldrar som alla kom väl förberedda och ställde upp med extra mycket tid denna kväll. 

Skribent: Paula Lembke
Epost: Adressen Gömd

Externa länkar:

 Sundbybergs IK Skidor

 Köp & Sälj för medlemmar


Tävlingskalendern ❋ Skidresultat
Ursviks Motionsgård ❋ Spårstatus


 Samarbetspartners:

Idre Fjäll

 

We & Sports


Köp marinoullprodukter genom Ullmax så stödjer du Sundbyberg IK Skidor. Läs mer och handla... 


Våra arrangemeng:

Tjejskidan

 


SUNDBYBERGS KONSTSNÖSPÅR

Postadress:
Sundbybergs IK - Skidor
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link