Hoppa till sidans innehåll

Finalplats i Stjärnjakten!

17 JAN 2018 19:57
Gröna gruppen har under 2017-18 samlat stjärnor till Svenska Skidförbundets och de har nu gått till stora finalen i samband med världscuptävlingarna i Falun!
 • Uppdaterad: 18 JAN 2018 13:03

I tisdags (16/1) fick Åsa ett mail från Svenska Skidförbundet och Sundbybergs IK Skidor har blivit uttagna till finalen i stora Stjärnjakten! 
Stort grattis säger vi till alla i gröna gruppen som nu har en chans att åka med till Falun och vara med i FINALEN i Stjärna på Skidors Stjärnjakt! Den avgörs under en härlig skidhelg på Svenska Skidspelens världscuptävling i Falun 15-18 mars 2018. Finalen utgörs av sex lag som deltagit och samlat stjärnor under hela säsongen, och SIK Skidors ungdomar i grön grupp är ett av dessa sex lag. Ebba Andersson, Stina Nilsson och Viktor Thorn har varit med och tagit fram vilka guldstjärnor man kunde vinna och det var Stinas" Cosmic SkiCross", Ebbas "Barnen bestämmer" och Viktors "Myskväll", självklart lyckades vi knipa alla.
 
Vill ni se våra bilder och läsa mer klicka HÄR.
Alla i grön grupp som har åldern inne kommer få möjlighet att åka med, 8 stycken kommer också att få vara med i finaltävlingen - se nedan för mer information.  
 • Samling lördagen den 17 mars ca 9.30
 • Slut efter tävlingarna på söndag ca 15.30
 • Det finns möjlighet till övernattning från fredag, 
 • Logi
 • På hårt underlag i Lugnetgymnasiet, Falun. Sovutrustning tar deltagarna med själva. Ledarna ansvarar för ordningen i skolan samt städningen efteråt
 • Mat
 • Frukost äts på Lugnets Restaurang i anslutning till boendet.Luncher serveras på tävlingsarenan. Middag lördag ordnar klubbarna på egen hand
 • Finaltävlingen 
 • Det blir en kort stafett i fri stil. Några teknikmoment ingår i form av enkla slalombanor. Varje klubb får ställa upp med två lag bestående av två flickor och två pojkar. Vi ser helst att lagen blir så jämna som möjligt för att få en bra tävling, dvs alla åldrar deltar och blandat flickor/pojkar. Totalt 8 barn/ klubb åker i själva finaltävlingen, resten av gruppen får vara hejarklack.
 • Hejjarklacken får stå på bästa tänkbara plats – VIP-läktaren.
Vill du hänga på? Om du är född 2009-2006 och vill delta så mailar du till This is a mailto link och meddelar om du vill vara hejarklack eller också vara med till uttagningen av att få åka stafetten.
Skribent: Annika Svensson
Epost: This is a mailto link

Externa länkar:

 Sundbybergs IK Skidor

 Köp & Sälj för medlemmar


Tävlingskalendern ❋ Skidresultat
Ursviks Motionsgård ❋ Spårstatus


 Samarbetspartners:

Idre Fjäll

 

We & Sports


Köp marinoullprodukter genom Ullmax så stödjer du Sundbyberg IK Skidor. Läs mer och handla... 


Våra arrangemeng:

Tjejskidan

 


SUNDBYBERGS KONSTSNÖSPÅR

Postadress:
Sundbybergs IK - Skidor
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link