Hoppa till sidans innehåll

Vinnare av Seniors priser säsongen 2018/2019

14 APR 2019 12:25
Vi konkluderar säsongen 2018/2019 och nu är de fyra (!) vinnarna i årets tre priskategorier utnämnda!
  • Skapad: 14 APR 2019 12:25

Nu har säsongen 2018/2019 kommit till vägs ände och precis som förra året så ska då Senior-priserna delas ut! Vi summerar en fin säsong med bra uppslutning på sektionens aktiviteter och med många fin-fina prestationer av våra aktiva seniorer både på rullskidor och i spåret. En grannlaga uppgift för ”juryn” att plocka ut vinnare i våra tre kategorier men efter mycken vånda och nattmangling – här kommer säsongens vinnare och i kategorin ”Årets prestation” blev det två vinnare! 

*Årets aktiv(ist) – Per Johansson

Per Johansson

Juryns motivering: Per är med på det mesta vi arrangerar i klubben - en härlig föreningsmänniska som sprider positivism och glädje runt sig! Trots massor med gyminstruktioner med Optima och Oskar Svärd föreslog Per "gyminstruktion" som första aktivitet i nya gymet för att, citat; "Det är ju så mycket roligare att träna ihop!". Per har dessutom stöttat mycket i tillkomsten av nya gymet, bl.a. speglar vi oss i "hans" speglar!

 

*Årets prestation 1 – Anna Svärdström

Anna Svärdström

Juryns motivering: Guld på 30 km klassiskt och 10 km fristil på Master SM i Hällefors och guld på 30 km klassiskt och i stafett (tillsammans med bl.a. Annakarin Söderström!) på Master VM i Beitostölen! Anna har kört fort på skidor i många år och på sommaren går det ännu fortare på cykeln - en sann Master!

 

*Årets prestation 2 – Anders Rudolfsson

Anders Rudolfsson

Juryns motivering: För att parafrasera Hemsöborna; "Han kom som ett yrväder en aprilafton och hade ett par Triac-stavar i nävarna..." Anders Rudolfsson kom till klubben via Optima Ski-samarbetet och satte högsta fart på våra träningar. Guld på Master SM rullskidor i höstas och guld på 5 km klassiskt på Master SM i Hällefors - när Anders stakar går det undan på alla underlag!

 

*Årets olyckan - Tomas Borg

Tomas Borg

Juryns motivering: Tomas var med om en eländig cykelolycka under våren 2018 och ådrog sig rejäla skador. Det hindrade dock inte Tomas från att snabbt som attan vara tillbaka på våra träningar och han körde vad kroppen förmådde för dagen. Tomas dök även upp i Motionsgården "den regniga onsdagen" i höstas då vi bara blev tre som tränade, men fick ställa in eftersom han hade glömt träningsbrallorna hemma... Successivt blev kroppen bättre och bättre, löpsteget kom tillbaka och när axeln till slut läkt ihop satt stakningen där igen och Tomas krönte sin comeback med ett mycket starkt Öppet Spår. Tomas är hård som granit, nämnde vi att han också är orienterare?

Respektive pris består av 1 000 kr tillgodo hos vår sponsor Alewalds! Alewalds har namnen på våra vinnare så Per, Anna, Anders och Tomas - ta kontakt med Åsa Haglund när ni är i butiken.

Skribent: Martin Höglund
Epost: Adressen Gömd

Externa länkar:

 Sundbybergs IK Skidor

 Köp & Sälj för medlemmar


Tävlingskalendern ❋ Skidresultat
Ursviks Motionsgård ❋ Spårstatus


 Samarbetspartners:

Idre Fjäll

 

We & Sports


Köp marinoullprodukter genom Ullmax så stödjer du Sundbyberg IK Skidor. Läs mer och handla... 


Våra arrangemeng:

Tjejskidan

 


SUNDBYBERGS KONSTSNÖSPÅR

Postadress:
Sundbybergs IK - Skidor
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link