Hoppa till sidans innehåll

Om den NYA webbplatsen


Hej och varmt välkomna till vår nya hemsida!

Att lätt, enkelt och på ett roligt sätt kommunicera information, nyheter och sprida gjädje i en klubb är viktigt. Att skapa en ny hemsida och byta till en ny modern plattform var därför en högt prioriterad uppgift när jag tog på mig rollen som ordförande.  Det var också av stor viktigt att integrera Tjejskidan och Sumpan Elit på samma plattform så vi har ett ställe med all information och ett gemensam verktyg för underhåll. Att fler personer kan hjälpa varandra med att ändra informationen på hemsidan är en stor vinst. Nu har vi vår nya hemsida på plats och här nedan beskriver jag kort hur vi tänker oss använda hemsidan. Läs och återkom gärna med med uppmuntran eller tankar om något kan bli bättre.

Hemsidans uppbyggnad: Varje åkgrupp Barn & ungdom, Elit, och Motion har samma uppbyggnad. Viktigt att man känner igen sig och lätt kan finna information. Under arrangemang ligger de arrangemang som vi ansvarar för eller är en av huvudarrangörerna. Under övrigt ligger andra viktiga saker som klubben är angagerade i eller tycker att vi ska bistå med (bl.a. köp & sälj funktion).

Aktuellt (Nyheter): Här läser du det senaste som händer inom respektive åkgrupp och klubben som helhet. Varje grupp uppdaterar sina egna nyheter, dvs det finns en redaktör för respektive åkgrupp och en för klubben. Du som medlem kan också följa nyhetsflöden via e-post genom att klicka på stjärnan på sidan "Aktuellt" och anmäla din e-post adress.

Facebook (Forum): Det som på gamla sajten hette "forum" har vi nu flyttat över dels till Facebook, Köp & Sälj och Aktuellt. På facebook sprider vi information om motionärernas samlingsplats för träning, glädje och inspiration till varandra i klubben. Alla i klubben får göra inlägg dock endast av positiv karraktär. Kom ihåg att inlägg med bilder läses av fler. Administratörerna för FB gruppen har rätt att ta bort inlägg av negativ karraktär. 

Köp&Sälj: Vi har flyttat klubbens Köp & Sälj till Facebook (Augusti 2017). Länken hittar du bl.a. i högra kolumnen på hemsidan.

Kalender: Kalendern är för närvarande oförändrad och ser ut och används på samma sätt som tidigare. IdrottOnline har dock en version med stora fördelar som tex. direkt rapportering av barnens deltagande på träning och tävling vilket underlättar för tränarna i Barn & ungdomsgruppen. Vi återkommer.

Mobilen: I telefonens webbläsare gå till vår vanliga adress www.sikskidor.se. Lägg till ikon på hemskärmen i telefonen så är det lätt att hitta tillbaka. OBS. Vissa länkar är svåra eller omöjliga att nå via telefonens gränssnitt vilket beror på hur IdrottOnline har valt att visa menyer i sitt mobila gränssnitt. Informationen i fråga berör inget aktuellt utan enbart arkiverat information och sådant av mindre viktig karaktär. Vi arbeter med IdrottOnline för att försöka lösa detta.

Hör gärna av er med synpunkter och ideer till vår webmaster.

Hälsningar

Paula Lembke

Uppdaterad: 26 SEP 2017 00:35 Skribent: Michael Lembke
E-post: Adressen Gömd

Externa länkar:

 Sundbybergs IK Skidor

 Köp & Sälj för medlemmar


Tävlingskalendern ❋ Skidresultat
Ursviks Motionsgård ❋ Spårstatus


 Samarbetspartners:

Idre Fjäll

 

We & Sports


Köp marinoullprodukter genom Ullmax så stödjer du Sundbyberg IK Skidor. Läs mer och handla... 


Våra arrangemeng:

Tjejskidan

 


SUNDBYBERGS KONSTSNÖSPÅR

Postadress:
Sundbybergs IK - Skidor
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link