Hoppa till sidans innehåll

Vi välkomnar Idre fjäll som ny sponsor till Sundbybergs IK Skidor

13 NOV 2018 21:58
Idre fjäll blir ny sponsor till SIK Skidor. Detta innebär att Idre fjäll blir vårt naturliga val för arrangemang av läger under de närmaste tre åren och att vi medlemmar kan ta del av fina erbjudanden.
  • Uppdaterad: 13 NOV 2018 21:58

Från säsongen 2018-19 och de kommande tre år har vi en ny sponsor i Idre Fjäll. Vi ser fram emot att få fortsätta med fina läger. Barn- och ungdomsgruppen åker redan nu i december på sitt traditionsenliga vinterläger till just Idre. Idre Fjälls logotype kommer att synas på våra klubbkläder från och med i år.

-          Det känns riktigt roligt att få presentera en välkänd fjällanläggning som vår nya sponsor. Detta ger nya möjligheter till vår klubb att utveckla oss vidare. Att det är Idre Fjäll som vi under många år har besökt gör att det känns både spännande och lite som att ”komma hem” säger Paula Lembke

-          Tack vare samarbetet med Idre fjäll får vi nu möjligheter att erbjuda läger till våra aktiva i en fin miljö och till bra villkor. Vi medlemmar kommer också att få ta del av fina erbjudanden, så håll ögonen öppna! Idre Fjäll kommer vara synligt i Ursvik, på hemsidan och FB samt såklart på våra nya klubbkläder säger Annika Svensson, kommunikationsansvarig.

 

Tack vare vårt nya samarbete med Idre Fjäll har vi nu fått möjlighet att ladda julbatterierna med härlig skidåkning vecka 50 och 51. Vi får 50 % rabatt på boende, skipass och spårpass dessa veckor. OBS att den som bokar måste vara medlem i SIK skidor. Läs mer här för detaljer runt bokning.

 

Skribent: Annika Svensson
Epost: This is a mailto link

Externa länkar:

 Sundbybergs IK Skidor

 Köp & Sälj för medlemmar


Tävlingskalendern ❋ Skidresultat
Ursviks Motionsgård ❋ Spårstatus


 Samarbetspartners:

Idre Fjäll

 

We & Sports


Köp marinoullprodukter genom Ullmax så stödjer du Sundbyberg IK Skidor. Läs mer och handla... 


Våra arrangemeng:

Tjejskidan

 


SUNDBYBERGS KONSTSNÖSPÅR

Postadress:
Sundbybergs IK - Skidor
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link