Hoppa till sidans innehåll

Till er alla från oss alla......

16 DEC 2016 09:13
Julhälsningar från styrelsen!
  • Skapad: 16 DEC 2016 09:13

Bästa medlemmar, barn, ungdomar, seniorer, motionärer, tränare och längdfamiljer

Ytterligare ett år i längdåkningens tecken närmar sig sitt slut men för en längdåkare innebär det att vi har en hel säsong framför oss.

De flesta har sina sista träningar nu i dagarna och snart blir det jul- och nyårsuppehåll vilket för många av oss innebär större möjlighet att stå på snö och möjlighet att njuta av fjälluft och gröna skogar.

I helgen genomfördes klubbens årliga läger i Idre. Totalt var vi nästan 80 personer på plats där den yngsta var 7 år och jag tror ordförande var bland de äldsta ; ) Att se alla gröna åkare i spåret var en härlig känsla och att få vara med i en så fin och stor klubb gör oss riktigt stolt.

Vi ser med spänning fram emot skidsäsongen, vi har många barn, ungdomar och seniorer som kommer delta på tävlingar i alla dess former. Framförallt ser vi fram emot våra egna tävlingar, Norrskidan, Tjejskidan for Life, Huvudstad-crossen och DM. Tävlingar som vi stolt genomför i samarbete med andra Stockholmsklubbar. Vi vill önska alla er som tävlar stort lycka till! Använd gärna Facebook och sprid bilder från er träning och tävling för att skapa inspiration och glädje i klubben. 

Att vara en förening bygger på engagemang. Det är vi medlemmarna som gör klubben! I klubben har vi aktiviteter vi har valt att genomföra för att träning och tävling ska bli så rolig och kvalitativ som möjligt. Till dessa aktiviteter krävs att ALLA medlemmar är med och bidrar mer eller mindre. Sen april har vi i styrelsen jobbat enligt mottot “fler ska göra mindre”. Idag är det få som gör oerhört mycket vilket inte är hållbart i längden. Det är dock några nya personer som klivit fram och bidrar vilket är jättekul men vi behöver bli fler. Fundera på när du vill bidra? De engagemang som klubben prioriterar är följande:

  • Bemanning av motionsgården under vår och höst (Motionsgruppens ansvar)
  • Konstsnöspåret (Barn- och Ungdomsgruppen I första hand men även motionärer vid behov)
  • Samtliga av våra egna tävlingar
  • Träningar och läger för samtliga grupper
  • Kommunikation, webb, sociala medier
  • Styrelsearbete

Vår barngrupp växer vilket är jätte kul! Mycket är tackvare våra tränare som genom träning sprider glädje och skapar kvalitativa träningar. Samtliga av våra barntränare är utbildade ledare. Nästa år ser vi ett tydligt behov av fler tränare för våra yngre i klubben. Om du vill engagera dig som ledare, tveka inte att kontakta Marita Juntti i styrelsen This is a mailto link

Styrelsen, tränare och aktiva föräldrar är som de flesta andra heltidsanställda med familjer. Vi ägnar med glädje fritiden åt att ideellt göra vårt allra bästa för att barn- , ungdoms-, elit- och motionsgruppen skall trivas med sin träning samt att ge dem de bästa förutsättningar att åka skidor länge.

Vi i styrelsen ser med spänning fram emot säsongen! Ha kul tillsammans och njut av snön!

 GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Önskar styrelsen

Karin Marell, Marita Juntti, Cecilia Sjöholm, Henrik Ahnbrink, Anders Börjesjö. Mats Hellzén, Paula Lembke 

Skribent: Paula Lembke
Epost: This is a mailto link

Externa länkar:

 Sundbybergs IK Skidor

 Köp & Sälj för medlemmar


Tävlingskalendern ❋ Skidresultat
Ursviks Motionsgård ❋ Spårstatus


 Samarbetspartners:

Idre Fjäll

 

We & Sports


Köp marinoullprodukter genom Ullmax så stödjer du Sundbyberg IK Skidor. Läs mer och handla... 


Våra arrangemeng:

Tjejskidan

 


SUNDBYBERGS KONSTSNÖSPÅR

Postadress:
Sundbybergs IK - Skidor
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link