Hoppa till sidans innehåll

Skidupptakt hos Alewalds och byteskväll för barn- och ungdom

15 SEP 2020 22:25
Alewalds, vår huvudsponsor, har säsongsupptakt 23-27 september. Onsdag 23 september är klubbens officiella inköpskväll. Nytt för i år är att vi även förlägger ungdomarnas skidbytardag till butiken på Kungsgatan denna kväll.
  • Uppdaterad: 15 SEP 2020 22:25

Alewalds, vår huvudsponsor, har säsongsupptakt 23-27 september. Onsdag 23 september är klubbens officiella inköpskväll. Nytt för i år är att vi även förlägger ungdomarnas skidbytardag till butiken på Kungsgatan denna kväll. Du får då hjälp av butikens kunniga personal att kontrollera att de begagnade skidornas spann passar just dig. Och hittar ni bra skidor men ex inte pjäxor i rätt storlek är det enkelt att samtidigt se vilka erbjudanden som finns i butiken. 

 

Denna kväll har du som medlem även möjlighet att mäta upp spannet på dina skidor. Skidparen skall vara sicklade och rengjorda (annars går det inte att mäta spannet på ett korrekt sätt). Detta erbjudande gäller alla medlemmar i SIK, dvs både barn, ungdomar och vuxna. Möjligheten att kontrollera spann på skidor gäller alla dagarna under säsongsupptakten. 

 

Hur skall då byteshandeln gå till?

Då vi måste tänka på att minska risken för smittspridning är det viktigt att följa riktlinjer på plats. Vi kan inte låta alla säljare och köpare mötas på en liten yta.

Vi förfogar över en väl tilltagen yta i butiken där personer från klubben tar emot din utrustning. Utrustningen skall vara noga märkt med namn, pris och telefonnr. Vi ser gärna att all betalning kan ske med swish. Vi får lita på att betalning av utrustningen går rätt till. Ledare på plats kommer inte att hantera kontanter. Utöver skidor, rullskidor, stavar och pjäxor kan du sälja klubbkläder och skidhandskar. Det är m.a.o precis som vanligt fast hos Alewalds. 

 

Inlämning av utrustning kan göras från kl 15:00 och vidare under hela kvällen. Försäljningen börjar först kl 17:00 och stänger kl 19:00. Försäljning av utrustningen är öppen för alla besökare i butiken.

Du är själv ansvarig som medlem att ta med eventuella icke sålda prylar hem. Om ni inte har möjlighet att vara kvar hela tiden se till att lämna över ansvaret till någon annan.  Om du inte har möjlighet att delta på byteskvällen så glöm inte att använda vår köp- och säljgrupp på Facebook och där kan man både sälja och fråga efter prylar och kläder.  

 

Vi ses den 23 september hos Alewalds! 

Skribent: Annika Svensson
Epost: This is a mailto link

Externa länkar:

 Sundbybergs IK Skidor

 Köp & Sälj för medlemmar


Tävlingskalendern ❋ Skidresultat
Ursviks Motionsgård ❋ Spårstatus


 Samarbetspartners:

Idre Fjäll

 

We & Sports


Köp marinoullprodukter genom Ullmax så stödjer du Sundbyberg IK Skidor. Läs mer och handla... 


Våra arrangemeng:

Tjejskidan

 


SUNDBYBERGS KONSTSNÖSPÅR

Postadress:
Sundbybergs IK - Skidor
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link