Hoppa till sidans innehåll

SIK har ny representant i Längdkommittén i Stockholms Skidförbund.

09 NOV 2017 22:27
Jonas Karlsson är ny representant för SIK Skidor i Stockholms Skidförbunds Längdkommitté.
  • Skapad: 09 NOV 2017 22:27

Vi har glädjen att informera om att vi har en ny representant i Stockholms Längdkommitté (LK) - Jonas Karlsson.
Jonas har varit med i klubben sedan 2012 samt har barn som tränar och tävlar i klubben. Att SIK Skidor har representation i LK är av stor vikt då LK bla planerar och genomför ICA och FolksamCup för distriktet. Vi som klubb har många ungdomar som är med och tävlar i dessa. Vidare arbetar LK med övergripande utvecklingsfrågor för längdåkningen i Stockholm där Jonas ska vara med och bidra.
Som ni kanske vet har Paula sen hon blev ordförande jobbat för att "fler ska göra mindre”. Jonas är ett exempel på detta, då Jonas nu tar en ny roll och kliver in och representerar klubben i ett externt sammanhang. Ett sammanhang som primärt handlar om att se till det bästa för skidåkningen som en helhet oavsett klubbrepresentation.
”Att få vara med och bidra till utvecklingen av längdåkningen i Stockholm känns både viktigt och roligt” säger Jonas Karlsson.
"Att vi, som den enda klubben i Stockholm, med aktiva barn, ungdomar, seniorer och elitåkare är med och bidrar och utvecklar längdskidåkningen är av stor vikt. Att vi fortsätter att ha representation i LK betyder mycket för klubben. Att Jonas dessutom har barn i aktiv träning och därmed insyn i skidåkningens olika utmaningar är positiv och viktig erfarenhet" säger Paula Lembke, ordförande.
Tidigare var klubben representerade av Henrik Aflodal och Janne Hasselgren. "Jag tackar därmed Henrik och Janne som under många år representerade klubben för deras insatser” säger Paula.
Fakta
Stockholms Skidförbund är ett distriktsförbund i föreningsform som alla längdklubbar är med i. Föreningen arbetar för att utveckla skidåkningen i Stockholm (Alpin, Längd och Backe). Föreningen har en styrelse och varje disciplin har en kommitté i vilken de operativa frågorna på distriktsnivå hanteras. Även anläggningsfrågorna hanteras av en kommitté. 
SIK är representerade i styrelsen av Paula Lembke där hon är vice ordförande. Vidare är Jonas Karlsson representant i längdkommittén och Paula är ordförande i Anläggningskommitté
Skribent: Annika Svensson
Epost: This is a mailto link

Externa länkar:

 Sundbybergs IK Skidor

 Köp & Sälj för medlemmar


Tävlingskalendern ❋ Skidresultat
Ursviks Motionsgård ❋ Spårstatus


 Samarbetspartners:

Idre Fjäll

 

We & Sports


Köp marinoullprodukter genom Ullmax så stödjer du Sundbyberg IK Skidor. Läs mer och handla... 


Våra arrangemeng:

Tjejskidan

 


SUNDBYBERGS KONSTSNÖSPÅR

Postadress:
Sundbybergs IK - Skidor
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link