Hoppa till sidans innehåll

Mental träning för barn och ungdomar

24 OKT 2018 21:22
Under hösten har klubben med stöd av SISU idrottsutbildarna dragit igång ett arbete kring mental träning och välmående för våra ledare, ungdomar och föräldrar.
  • Uppdaterad: 24 OKT 2018 21:22

SIK Skidor har som många av er vet måttot: träna, tävla, trivas. För att stötta våra barn och ungdomar i att få ihop denna helhet har ett samarbete med SISU idrottsutbildarna inletts.

Lotta Wanning har träffat tränare, föräldrar och barn och ungdomar i team 06-07 och team 03-05.  För barn och ungdomar återstår ett "pass".

Vi föräldrar fick en hel del nya insikter i hur man är en bra idrottsförälder och hur man kan stötta sina barn att må bra kring sitt tränande och tävlande. Vi kan stötta dem genom att ställa frågor som "vad hände?", "vad kände du?" och "vad tänkte du?" istället för den kanske mer vanliga frågan "hur gick det?".

För klubben är dessa frågor viktiga och styrelsen och tränarna kommer att återkomma regelbundet med dialog och information kring detta ämne. 

Till er som var med på föräldrarföreläsningen eller inte hade möjlighet så delar Lotta med sig av bilderna. Även om du inte har barn / ungdomar som är aktiva så kan jag rekommendar en titt, detta har vi alla glädje av! 

 

Skribent: Annika Svensson
Epost: This is a mailto link

Externa länkar:

 Sundbybergs IK Skidor

 Köp & Sälj för medlemmar


Tävlingskalendern ❋ Skidresultat
Ursviks Motionsgård ❋ Spårstatus


 Samarbetspartners:

Idre Fjäll

 

We & Sports


Köp marinoullprodukter genom Ullmax så stödjer du Sundbyberg IK Skidor. Läs mer och handla... 


Våra arrangemeng:

Tjejskidan

 


SUNDBYBERGS KONSTSNÖSPÅR

Postadress:
Sundbybergs IK - Skidor
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link