Hoppa till sidans innehåll

Malin Börjesjö i intervju i tidningen "Mitt i Sundbyberg"

24 NOV 2016 17:31
Att lyfta fram en åkare är ett kul sätt att visa upp klubben på. Läsaren får inblick i det som ligger bakom en åkares framgång. Malin får chans att lyfta fram sin egna blogg och klubben får fin PR för och bra reklam för Tjejskidan! WIN-WIN
  • Uppdaterad: 24 NOV 2016 23:00

Idag kom tidning "Mitt i Sundbyberg" ut som publicerat en trevlig artikeln om er klubbkamrat, Malin Börjesjö. Super bra intervju som lyfter fram Malin som åkare på ett fint sätt och ger klubben bra PR. Malin lyckas dessutom på ett fint sätt lyfta fram Tjejskidan samt lyfta fram sin egna blogg. Riktig Win-Win! Att vi dessutom skapar visbilitet för vår sponsorer gynnar oss alla. Jag tackar Malin som så snabbt var "på" kring den här idén och ställer upp med tid och engagemang.

Här kan ni läsa hela artikeln

Det här är ett exempel på hur vi tillsammans kan skapa intresse för vår klubb. Har du ideer och förslag på personer, aktiviteter eller annat vi kan lyfta fram från klubben på ett spännande sätt för media, tveka inte att kontakta This is a mailto link så gör vi det tillsammans.

Så här går det till:

  1. Någon har en idé om något som är intressant - är du osäker vad som kan vara intressant, kontakta Paula. 
  2. Vi bollar idén tillsamans och hittar kärnan det vi tror andra kan tänkas vilja läsa om och vem som kan vilja läsa om det.
  3. Paula kontaktar relevanta medier. Detta kan ta ett tag eller man kanske inte får napp alls ; ) eller som i detta fall så gick allt på några dagar.
  4. Finns det intresse hos journalisten så gäller det att det finns bilder färdiga att skicka, personen/personerna det berör måste finns tillgängliga för intervju.

Tänk på vad du skulle vilja läsa om. Ni åkare, tränare, föräldrar som är ute på tävlingar, läger, träningar, möter hela tiden spännande personer i klubben eller som berör klubben. Det finns massa små hjältar, roliga spännande händelser som kan vara något att skapa en nyhet kring, om inte annat så här för hemsidan.

LYCKA TILL!

Skribent: Paula Lembke
Epost: This is a mailto link

Externa länkar:

 Sundbybergs IK Skidor

 Köp & Sälj för medlemmar


Tävlingskalendern ❋ Skidresultat
Ursviks Motionsgård ❋ Spårstatus


 Samarbetspartners:

Idre Fjäll

 

We & Sports


Köp marinoullprodukter genom Ullmax så stödjer du Sundbyberg IK Skidor. Läs mer och handla... 


Våra arrangemeng:

Tjejskidan

 


SUNDBYBERGS KONSTSNÖSPÅR

Postadress:
Sundbybergs IK - Skidor
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link