Hoppa till sidans innehåll

Klubben behöver fler barntränare

06 FEB 2017 14:07
I år har vi lyckats attrahera många nya barn till vår träning. En av anledningarna är våra ledare. Samtliga av våra ledare är utbildade och motiverade som genomför roliga träningar, läger och aktiviteter. Vill du bli en av dem?
  • Uppdaterad: 06 FEB 2017 14:13

Klubben växer på barnsidan
I år har vi lyckats attrahera många nya barn till vår träning. En av anledningarna är våra ledare. Samtliga av våra ledare är utbildade och motiverade som genomför roliga träningar, läger och aktiviteter. Det gör att barn stannar kvar och nya ansluter. När vi är många barn behöver vi också fler ledare.
Vill du bli ledare men undrar vad det innebär så kan du göra något av följande?
1) Kontakta Marita Juntti, så berättar hon hur du kan komma med på någon träning för att se hur vi har det från ett ledarperspektiv.
2) Passa på att gå någon av Svenska skidförbundets gratis aktiviteter för att få en känsla för vad det kan innebära att vara ledare. Här hittar ni mer information om inspirationsträffarna för skidteknik skejt. Det är samma utbildning men på olika ställen. OBS! Redan den 13/2 är första tillfället. Inspirationsträff skejt
Om du sedan känner att du vill bli tränare så vill vi att du utbildar dig. Kontakta då Marita.
Vi hoppas att du tycker det här låter spännande! Att vara tränare är ett härligt sätt att umgås med era barn samtidigt som de tränar, ni får åka på läger tillsammans och träffa andra likasinnade vuxna. Man behöver inte vara förälder för att bli tränare och man behöver inte vara super duktig skidåkare för de lägre åldrarna utan där gäller det att inspirera. Önskar ni bli tränare i de högre åldrarna krävs att man utbildar sig från grunden och sedan bygger på utbildningen varje år.
Med hopp om att vi blir fler!
Hälsningar
Styrelsen
Skribent: Paula Lembke
Epost: This is a mailto link

Externa länkar:

 Sundbybergs IK Skidor

 Köp & Sälj för medlemmar


Tävlingskalendern ❋ Skidresultat
Ursviks Motionsgård ❋ Spårstatus


 Samarbetspartners:

Idre Fjäll

 

We & Sports


Köp marinoullprodukter genom Ullmax så stödjer du Sundbyberg IK Skidor. Läs mer och handla... 


Våra arrangemeng:

Tjejskidan

 


SUNDBYBERGS KONSTSNÖSPÅR

Postadress:
Sundbybergs IK - Skidor
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link