Hoppa till sidans innehåll

Elitmotionären Anders Boström byter klubb

24 OKT 2016 14:34
Efter noga övervägande har Anders Boström bestämt sig för att byta klubb till CCC1000 Elit.
  • Uppdaterad: 24 OKT 2016 15:19

Efter noga övervägande har Anders Boström bestämt sig för att byta klubb till CCC1000 Elit. Anders har varit medlem sen 2012 i Sundbybergs IK Skidor men känner nu att han vill få ny inspiration i sin långloppsträning.

Med sin nya satsning säger Anders “Jag vill utveckla min teknik och styrka genom att med teamets plattform ta hjälp av rutinerade tränare och träna och pusha oss tillsammans mot gemensamt mål.”  Vidare säger Anders “Anledningen till bytet var primärt att jag kände att det skulle vara inspirerande att vara en del av en stark ambitiös grupp som strävar mot ett gemensamt mål samt att utvidga mitt nätverk i "långloppsstockholm". En viktig del är såklart också fokuset kring tävlingarna där jag hoppas kunna få hjälp med flertal delar, bland annat vallning och få till en fullträff som förhoppningsvis ger elitledsseedning”

Samtidigt säger Anders att han kommer sakna SIK “kommer såklart att sakna sammanhållningen och värmen man får i SIK oavsett vilken träning eller läger men är med på!”

Vi kommer självklart att sakna Anders som 2012 blev värvad av Janne Hasselgren då han vann DM på 50 km och 15km k för Bromma-Vällingby SOK. Vi önskar Anders stort och varmt lycka till och välkommen tillbaka när han vill!

 Här kan ni läsa mer om CCC1000 Elit:

Skribent: Paula Lembke
Epost: This is a mailto link

Externa länkar:

 Sundbybergs IK Skidor

 Köp & Sälj för medlemmar


Tävlingskalendern ❋ Skidresultat
Ursviks Motionsgård ❋ Spårstatus


 Samarbetspartners:

Idre Fjäll

 

We & Sports


Köp marinoullprodukter genom Ullmax så stödjer du Sundbyberg IK Skidor. Läs mer och handla... 


Våra arrangemeng:

Tjejskidan

 


SUNDBYBERGS KONSTSNÖSPÅR

Postadress:
Sundbybergs IK - Skidor
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link