Hoppa till sidans innehåll

Dags för nya klubbkläder

10 OKT 2018 09:57
Nu öppnar vi upp shopen för beställningar av klubbkläder. För att vi ska hinna få våra kläder till säsongen så stänger den för beställningar 28 oktober. I år har vi en uppdaterad design och klubben subventionerar överdrags- och tävlingskläder.
  • Skapad: 10 OKT 2018 09:57

Vi öppnar idag upp webshopen för beställningar av klubbkläder via Trimtex. I år har vi uppdaterat designen. Vi har också en ny tävlingsdräkt, Compression Suit som har fångat stort intresse bland våra elitåkare. Även Ambition är uppdaterad i designen och oavsett val av tävlingsdräkt kommer vi att se lika ut i spåret. 

Då vi medlemmar i klubben har bidragit genom fina insatser på olika arrangemang som tävlingar, vid konstsnöspåret mm har vi i år en möjlighet att subventionera inköp av överdrags- och tävlingskläder. Denna subvention ger max 600 kronor per set överdrag respektiv tävlingskläder. Vi ger alla en möjlighet att köpa ett set överdrag och ett set tävlingskläder och då erhålla 600 kronor per styck. Observera att denna subvention endast gäller medlemmar i SIK Skidor. För er information kommer vi att beställa ett antal mössor och pannband som kommer att finnas till försäljning i receptionen. 

Då vi har fått frågor; jackan "Pulse" som är lite varmare och lite stryktåligare än Element, har en utformning som gör att tyget i ryggen förblir svart. Därför ser dessa överdragsjackor lite annorlunda ut bakifrån. 

Gå in på sida: https://trimtex.se/sv/sundbybergs-ik-skidor/

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

När man loggat in/skapat nytt konto så trycker man på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i teamkoden: sundbybergsik18 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

Har ni frågor? Hör av er till mig Annika Svensson. 
Hoppas att ni hittar rätt bland design och val. 

Skribent: Annika Svensson
Epost: This is a mailto link

Externa länkar:

 Sundbybergs IK Skidor

 Köp & Sälj för medlemmar


Tävlingskalendern ❋ Skidresultat
Ursviks Motionsgård ❋ Spårstatus


 Samarbetspartners:

Idre Fjäll

 

We & Sports


Köp marinoullprodukter genom Ullmax så stödjer du Sundbyberg IK Skidor. Läs mer och handla... 


Våra arrangemeng:

Tjejskidan

 


SUNDBYBERGS KONSTSNÖSPÅR

Postadress:
Sundbybergs IK - Skidor
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link