Hoppa till sidans innehåll

Klubbmedlem sponsrar klubben tillsammans med sin arbetsgivare

20 DEC 2017 20:43
Att få stöd av sin arbetsgivare
  • Skapad: 20 DEC 2017 20:43

För vår ledare Annsofie Gyllbäck började året bra. Hon fick stipendium från kommunen i Sundbyberg för sitt engagerande ledarskap i barngruppen i klubben.  Det har givit Annsofie möjlighet att köpa sina första utrustning för skate (rullskidor) samt hon har köpt lite litteratur för att förkovra sig kring hur man blir en ännu bättre tränare.
När Annsofie berättade det för sin chef förstod han att hennes fritid är viktig. Det ledde till att hennes arbetsgivare Objektfabriken, tillsammans med Annsofie, ställde upp och sponsrade klubben med reflexvästar för hela ledartruppen. 
Vi frågade Magnus Lönn VD på Objektfabriken; kan du förklara varför det här är viktigt för er? Hans svar är intressant och belyser vikten av motion och hälsa;  
"För oss är det viktigt med långsiktighet och vi är glada om vi kan hjälpa till att få ungdomar att fortsätta röra sig och må bra. Det är grunden och kanske den allra viktigaste förutsättning att kunna tillgodgöra sig utbildning och kunskap. Något vi som specialistkonsult bolag inom IT och förändringsledning verkligen brinner för!"  
Vi tog även tillfället i akt och pratade med Annsofie; att även du är med och bidrar ekonomiskt är vi i klubben oerhört stolta över, dvs du och din arbetsgivare gör det här tillsammans!Varför är det här viktigt för dig Annsofie?
"När jag växte upp hade jag förmånen att ha flera engagerade vuxna i min närhet som gjorde det möjligt för mig att prova olika aktiviteter. Jag åkte längdskidor, orienterade lite, spelade basket, handboll och frisbee. Genom hela uppväxten dansade jag även folkdans. Alla dessa aktiviteter har gett mig vänner för livet. Både längdåkning och dans är något jag kan ta till för att fyllas med positiv energi. Mitt engagemang i skidklubben är ett sätt att "betala tillbaka".
 Kan jag få något enda av barnen att känna glädje i vuxen ålder över att de lärt sig åka skidor och kanske fortfarande har någon vän kvar från den tiden, då är det fulländat!" Säger Annsofie.
Klubben riktar ett stort tack till Magnus Lönn på OBJEKTFABRIKEN http://www.objektfabriken.se som verkligen förstår värdet av att göra sina medarbetare nöjda långsiktigt. Deras logo ser ni på våra reflexvästar!
Skribent: Annika Svensson
Epost: This is a mailto link

Externa länkar:

 Sundbybergs IK Skidor

 Köp & Sälj för medlemmar


Tävlingskalendern ❋ Skidresultat
Ursviks Motionsgård ❋ Spårstatus


 Samarbetspartners:

Idre Fjäll

 

We & Sports


Köp marinoullprodukter genom Ullmax så stödjer du Sundbyberg IK Skidor. Läs mer och handla... 


Våra arrangemeng:

Tjejskidan

 


SUNDBYBERGS KONSTSNÖSPÅR

Postadress:
Sundbybergs IK - Skidor
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link