Hoppa till sidans innehåll

Daniela Profir tar hem stipendium

14 OKT 2016 08:50
Daniela fick igår Hammars stipendium för sin fina ledarinsats på damsidan på Stockholms nivå! En insats som lett till ökat engagemang bland tjejer i klubbarna runt om i Stockholm.
  • Uppdaterad: 14 OKT 2016 08:53

Med stolthet säger vi grattis till Daniela Profir som igår fick Hammars stipendium på 1 500:- utdelat på Stockholms Skidförbunds årsmöte för sin fina ledarinsats i Stockholms distriktet med följande motivering:

Har genom en enorm energi och entusiasm bidragit till att Stockholm idag är det distrikt som har överlägset flest damåkare med på DM och Veteran-SM mfl. Daniela ligger dessutom bakom att det i dag finns ett stort nätverk av skidåkande damer i distriktet i alla åldrar som träffas för diverse fysiska aktiviteter.

Vi säger även grattis till den andra längdåkare som fick samma stipendium, Nacka-Värmdö åkaren Johan Ekberg. Hans motivering var följande:

Har genom ett hårt jobb och en seriös satsning på allvar tagit klivet upp i den svenska ungdomseliten vilket bland annat en 5:e plats på USM i Boden visar. Johan fortsätter nu sin satsning genom att ha flyttat till Mora och skidgymnasiet där.

Skribent: Paula Lembke
Epost: This is a mailto link

Externa länkar:

 Sundbybergs IK Skidor

 Köp & Sälj för medlemmar


Tävlingskalendern ❋ Skidresultat
Ursviks Motionsgård ❋ Spårstatus


 Samarbetspartners:

Idre Fjäll

 

We & Sports


Köp marinoullprodukter genom Ullmax så stödjer du Sundbyberg IK Skidor. Läs mer och handla... 


Våra arrangemeng:

Tjejskidan

 


SUNDBYBERGS KONSTSNÖSPÅR

Postadress:
Sundbybergs IK - Skidor
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link