Hoppa till sidans innehåll

250 anmälda till DM

11 JAN 2017 15:07
17 olika klubbar är på plats i helgens DM i Brottby. Nu finns Startlistor publicerade. Håll tummarna att vädergudarna är med oss. 13/1 publicerar ev. ändringar.
  • Uppdaterad: 12 JAN 2017 08:24

I helgen 14/1 är det Distrikt Mästerskap i Stockholm NU med startlistor – 17 klubbar på plats

Om vädergudarna är med oss är det DM i Brotty utanför Stockholm på lördag 14/1. Loppet genomförs på natursnö vilket var många år sedan det var möjligt. Första start går kl 10.00 för de minsta åkarna i Knatte Mix klassen som är 0-8 år. Därefter sker start för respektive åldersgrupp och avslutar med H 80 där vi har en deltagare. Totalt ca 250 deltagare!

DM genomförs av Sundbyberg IK Skidor i samarbete med Brottby SK. Totalt 17 klubbar finns representerade på startlinjen i år, dessa är;

AXA SC, Brotty SK, IFK Lidingö, IKJ Haninge, Järla Orientering, Mälarö SOK, Nacka-Värmdö SK, Roslagsbro IF, SK Linden, Skogsluffarna OK, Stockholms Rullskidsklubb, Sundbyberg IK Skidor, Tumba Mälarö OK, Turebergs IF, Täby IS SK, Väsby SK, Åkersberga SK

I det tuffa startfältet finns inte bara regerande distriktsmästare utan även många åkare som tillhör toppen av sina åldersgrupper. På damsidan i D21 klassen hittar vi Eleonora Olsmats, Sundbybergs IK Skidor som just nu ligger 9:a i Scandic Cup (Sveriges största längdskidcup för juniorer 17-18 åringar) samt Malin Börjesjö som i somras tog hem en 1:a och två 2:a platser i rullskidsvärldscupen.

På herrsidan hittar vi ledaren av Scandic Cup, Axel Aflodal Sundbybergs IK så väl som Johan Herbert, Sundbybergs IK Skidor som ligger på en 7:e plats. Johan Eklund från Nacka-Värmdö SK som i samma tävling är på en 16:e plats deltar också i årets DM.  

På motionssidan är H45 och H50 klasserna med flest deltagare med respektive 15 st och på damsidan är D45 den största klassen med 7 deltagare. 

Här hittar ni Officiella startlistor: STARTLISTA

OBS!! Inga efteranmälningar kommer att tas emot nu.

Skribent: Paula Lembke
Epost: This is a mailto link

Externa länkar:

 Sundbybergs IK Skidor

 Köp & Sälj för medlemmar


Tävlingskalendern ❋ Skidresultat
Ursviks Motionsgård ❋ Spårstatus


 Samarbetspartners:

Idre Fjäll

 

We & Sports


Köp marinoullprodukter genom Ullmax så stödjer du Sundbyberg IK Skidor. Läs mer och handla... 


Våra arrangemeng:

Tjejskidan

 


SUNDBYBERGS KONSTSNÖSPÅR

Postadress:
Sundbybergs IK - Skidor
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link