Hoppa till sidans innehåll

XTREMT KUL !!

16 AUG 2017 08:37
Äntligen fick vi se lite skidåkarpower i den tuffa Ursviksterrängen !!
  • Skapad: 16 AUG 2017 08:37

Undertecknad tror ju (som bekant) inte att det går att trolla fram goda skidresultat utan det handlar om syreupptagning, styrka, teknik och inte minst pannben.

Att springa fort på ExtremeRunning är tufft och inget för veklingar så därför extra kul att kunna konstatera att 3 yngre skidåkare hade bra fart i går kväll.

Inte minst fortsätter Eleonora Olsmats (född 1999) att imponera i löpardojjorna eller vad sägs om tiden 1.03.30 !!!!

Löpning är löpning och skidåkning är skidåkning men onekligen har Elo några väsentliga pusselbitar på plats och vi har som tidigare skrivits inte sådana löpresultat sedan Lisa Larsens och Emilia Lindstedts dagar.
Tänk för två år sedan var Elo (och hennes pappa...) djupt oroliga hur det skulle gå på löppassen innan vi åkte på barmarksläger.....

Gustav Aflodal (född 1997) noterades för 1.02.33 vilket man kanske inte skrämmer några barn med men Gustavs senaste år har varit kantat av skador och sjukdomar plus att Gustavs stora kropp kanske inte är det optimala för den tuffa terrängen så undertecknad är djupt imponerad av Gustavs insats, visar att pannben finns !!!!

Måste även notera NVSK:s talangfulle, Johan Ekberg (född 2000), som noterades för 59.24, sätter 1 krona på att den killen i vinter är med i matchen om en plats i yngre J-landslaget.

I övrigt skrämmande tunnt med skidåkare, dock noterades en bra veteraninsats av vår H.45:a Henrik Ahnbrink som fegade med halva distansen men tiden 31.10 indikerar att Uffe Tingström nog får det tufft i vinterns Skejt-DM.....

Norska skidåkare barmarkstävlar mer än svenska dito och det är också skillnad på resultat.

Visst det är väl bra att köra/springa en massa tröskelintervaller, eller om man hellre vill betala flera tisen kronor för att ingå i en grupp och kalla det för OBLA, men tävlingar är och har alltid varit de bästa tröskelintervallerna, så vi får väl hoppas att det blir bättre fart med nummerlappspåtagandet under hösten, men det är ju det där med pannbenet....

Skribent: Jan Hasselgren
Epost: Adressen Gömd

Externa länkar:

 Sundbybergs IK Skidor

 Köp & Sälj för medlemmar


Tävlingskalendern ❋ Skidresultat
Ursviks Motionsgård ❋ Spårstatus


 Samarbetspartners:

Idre Fjäll

 

We & Sports


Köp marinoullprodukter genom Ullmax så stödjer du Sundbyberg IK Skidor. Läs mer och handla... 


Våra arrangemeng:

Tjejskidan

 


SUNDBYBERGS KONSTSNÖSPÅR

Postadress:
Sundbybergs IK - Skidor
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08281115
E-post: This is a mailto link