Hoppa till sidans innehåll

Konstsnöspåret


Täby Konstsnöspår

Besökare som vill ha dagsaktuell information om Täbykonstsnöspår hänvisas till Täby Konstsnöspårs egna Facebook sida. 

Täby Konstsnöspår 

 

Spårvärd på konstsnöspåret

Vi behöver alla ungdomsföräldrars hjälp att bemanna spåret och ta betalt av åkarna.  Du står i skidshopen och tar betalt av besökande skidåkare. 

Sundbybergs IK och Täby IS lika på arbetspassen i stugan. Det blir totalt fler pass i år då vi beslutat att ha två personer som jobbar samtidigt de först fem helgerna. På vardagar har SIK ansvar för måndag och tisdag, TIS onsdag och torsdag. Helgpassen är fördelade lika mellan klubbarna.

För föräldrar till ungdomar i Grön, Röd och Svart grupperna är det obligatoriskt att boka 2 pass/1:a aktivta barnet, sedan 1 pass för ytterligare aktiva barn. Föräldrar till barn i gul/vit grupp gäller 1 pass/aktivt barn från och med andra året man är med i klubben. För Junior elit gruppen gällera 1 pass/aktiv åkare.


Vi skulle uppskatta mycket om ni under november månad bokar upp er för arbetspass i månaderna januari-februari. Mars månad kan du boka om du även har ett pass i januari eller februari.

Boka ditt pass här: Spårvärdsbemanning Täby Konstsnöspår

Vill du istället hjälpa till med att vakta snökanoner när kylan kommer så kontaktar du bemanningsanvarig i TIS Johan Högberg 073-351 95 91 This is a mailto link eller This is a mailto link . För ett 4 h nattpass 00-04 eller 04-08 erhåller du ett årskort. övrig tid behöver du jobba två pass.  

Uppdaterad: 2017-09-14 17:15
Skribent: Michael Lembke
Epost: Adressen Gömd

Externa länkar:

 Sundbybergs IK Skidor

 Köp & Sälj för medlemmar


Tävlingskalendern ❋ Skidresultat
Ursviks Motionsgård  Spårstatus


 Samarbetspartners:

 


Köp marinoullprodukter genom Ullmax så stödjer du Sundbyberg IK Skidor. Läs mer och handla... 


Våra arrangemeng:Konstsnöspåret:

 

Postadress:
Sundbybergs IK - Skidor
Stationsgatan 9
17268 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: 08-281115
E-post: This is a mailto link